Friday, May 19, 2006

Tagged by Ram Gopal

never done before; this is the first time. thanks to Ram Gopal (sorry nandoo, when you tagged me, i was a fresher to blog so didnt know about this tagging concept)

1.Grab the book nearest to you, turn on page 18 and find line 4.
Ans. 'The Vedas have been handed down from generation by noble souls'.
2.Stretch your left arm out as far as you can.& catch air?
Ans. not much luck.
3. What is the last thing you watched on TV?
Ans. sa ri ga ma in zee tv
4. Without looking, guess what time it is?
Ans. 8 pm
5. Now look at the clock, what is the actual time?
Ans. 8:15 PM
6. With the exception of the computer, what can you hear?
Ans. fridge running
7.When did you last step outside? What were you doing?
Ans. by 6 pm to toy shop. just did window shopping
8.Before you started this survey, what did you look at?
Ans. tv.
9.What are you wearing?
Ans. jean and Tshirt.
10.When did you last laugh?
Ans. at 2 pm.
11.What is on the walls of the room you are in?
Ans. plug points and temperature controller.
12.Seen anything weird lately?
Ans. a stout lady wearing such a short dress
13.What do you think of this quiz?
Ans. is this a quiz??.
14.What is the last film you saw?
Ans. ullam ketkume (adappavi kuch kuch hota hai a apdiye adichirikan)
15. If you became a multimillionaire overnight, what would you buy?
Ans. something very cute and costly for my husband
16.Tell me something about you that I dunno
Ans. a lot, ofcourse!
17.If you could change one thing about the world, regardless of guilt or politics, what would you do?
Ans. stop violence, including eating animals
18.Do u like to Dance
Ans. Yes, but ...
19. Imagine your first child is a girl, what do you call her?
Ans. Mrithika
20 Imagine your first child is a boy, what do you call him?
Ans. Srinivas
21.Would you ever consider living abroad?
Ans. right now am thinking of getting back to india asap.
22.What do you want GOD to say to you when you reach the pearly gates?
Ans. thank you

i am tagging
1. usha (not sure if she likes to write like this)
2. ambi
3. harish

10 comments:

Gopalan Ramasubbu said...

Toy shop la window shopping ah?Shree akkov,kalakitenga.;).

Usha said...

adi paavi! Naan anti-tag type-nu therinjum tag pantiye di!! :( Seri ok, first and last time will do it for you :)

வேதா said...

so u r trying to come to india. vaanga vaanga:)

Syam said...

Answer 17.stop violence, including eating animals

Yenga ipdi paneengana engala maathiri pure non-veg ellam enga porathu.....

logic said...

Mrithika..nice name..
Ullam ketkume : Updated irukinga

ambi said...

Nalla iru thayi.. tag pannitiyaa? 10 days leave pottu rest edukka kuda vida matiyee? seri, ezhutharen. Mrithika, super name.
but i predict, u'll get srinivas first (Un samuthriga laKchanam solluthu yekka).

ambi said...

ezhudhiyaachu, vanthu parungoo.

Usha said...

Am posting mine tomorrow

shree said...

@ram - yenunga, yenna thappunga adhula??

@usha - he he he...

@veda - hmm.. sorgame yendralum adhu nammoora pola varuma?? india ullaye bangalore pidikkama madrasku odi vandha party naan...

@syam - unna madhiri partya dhan mudhala ulla vakkanum

@logic - danks. yenna seyya, namakkum cinemakkum rombo dhooram

@ambi - thanks. yedho onnu, olunga porandhadhuna sari :) adhu yennanga samuthrika lakshanam?? cartoon madiri irukkaravangalukku yellam mudhala shrek madhiri porakkuma??

krk said...

22.Thank you was a good answer...